Përfshihuni në volume_key

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinvolume_key po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

151

Vargje

40

Gjuhë

16,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për volume_key përmban aktualisht 151 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 16,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e volume_key, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në volume_key