Përfshihuni në linux-pam

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinlinux-pam po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

101

Vargje

83

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për linux-pam përmban aktualisht 101 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e linux-pam, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në linux-pam