Përfshihuni në libpwquality

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinlibpwquality po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

50

Vargje

52

Gjuhë

16,0%

Të përkthyer

Projektimi i përkthimit për libpwquality në shqip përmban 50 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 16,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e libpwquality, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti