Përfshihuni në libpwquality

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinlibpwquality po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

51

Vargje

55

Gjuhë

15,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për libpwquality përmban aktualisht 51 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 15,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e libpwquality, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në libpwquality