Përfshihuni në guix

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinguix po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15737

Vargje

28

Gjuhë

16,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për guix përmban aktualisht 15737 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 16,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e guix, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti