Përfshihuni në guix

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinguix po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

344

Vargje

41

Gjuhë

15,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për guix përmban aktualisht 344 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 15,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e guix, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në guix