Përfshihuni në firewalld

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfirewalld po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

415

Vargje

56

Gjuhë

20,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për firewalld përmban aktualisht 415 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 20,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e firewalld, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në firewalld