Përfshihuni në fedora-sysv

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfedora-sysv po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

109

Vargje

72

Gjuhë

79,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fedora-sysv përmban aktualisht 109 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 79,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fedora-sysv, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në fedora-sysv