Përfshihuni në fedora-infra

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfedora-infra po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

272

Vargje

32

Gjuhë

53,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fedora-infra përmban aktualisht 272 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 53,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fedora-infra, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në fedora-infra