Përfshihuni në camorama

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesincamorama po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

169

Vargje

49

Gjuhë

56,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për camorama përmban aktualisht 169 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 56,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e camorama, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në camorama