Përfshihuni në blivet

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinblivet po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

515

Vargje

75

Gjuhë

29,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për blivet përmban aktualisht 515 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 29,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e blivet, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në blivet