Përfshihuni në anaconda-webui

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinanaconda-webui po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

209

Vargje

77

Gjuhë

4,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për anaconda-webui përmban aktualisht 209 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 4,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e anaconda-webui, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në anaconda-webui