Përfshihuni në ABRT

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinABRT po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1131

Vargje

67

Gjuhë

38,0%

Të përkthyer

Projektimi i përkthimit për ABRT në shqip përmban 1131 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 38,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e ABRT, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti