Përfshihuni në selinux

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinselinux po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2009

Vargje

91

Gjuhë

4,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për selinux përmban aktualisht 2009 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 4,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e selinux, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti