Përfshihuni në passwd

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinpasswd po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

59

Vargje

66

Gjuhë

96,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për passwd përmban aktualisht 59 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 96,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e passwd, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti