Përfshihuni në initial-setup

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesininitial-setup po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

60

Vargje

55

Gjuhë

35,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për initial-setup përmban aktualisht 60 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 35,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e initial-setup, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti