Përfshihuni në ibus

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinibus po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

851

Vargje

58

Gjuhë

6,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për ibus përmban aktualisht 851 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 6,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e ibus, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti