Përfshihuni në fprintd

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfprintd po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

60

Vargje

74

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fprintd përmban aktualisht 60 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fprintd, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti