Përfshihuni në fedora-websites

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfedora-websites po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1592

Vargje

72

Gjuhë

39,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fedora-websites përmban aktualisht 1592 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 39,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fedora-websites, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti