Përfshihuni në fedora-media-writer

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfedora-media-writer po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

244

Vargje

37

Gjuhë

32,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fedora-media-writer përmban aktualisht 244 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 32,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fedora-media-writer, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti