Përfshihuni në fedora-infra

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfedora-infra po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

467

Vargje

29

Gjuhë

52,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fedora-infra përmban aktualisht 467 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 52,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fedora-infra, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti