Përfshihuni në fedora-docs-l10n/council

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfedora-docs-l10n/council po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

929

Vargje

26

Gjuhë

0,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fedora-docs-l10n/council përmban aktualisht 929 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fedora-docs-l10n/council, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti