Përfshihuni në fedora-comps

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinfedora-comps po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

622

Vargje

81

Gjuhë

16,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për fedora-comps përmban aktualisht 622 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 16,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e fedora-comps, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti