Përfshihuni në dnf

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesindnf po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

3442

Vargje

59

Gjuhë

1,9%

Të përkthyer

Projektimi i përkthimit për dnf në shqip përmban 3442 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e dnf, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti