Përfshihuni në camorama

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesincamorama po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

173

Vargje

49

Gjuhë

59,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për camorama përmban aktualisht 173 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 59,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e camorama, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti