Përfshihuni në anaconda

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinanaconda po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15647

Vargje

89

Gjuhë

69,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për anaconda përmban aktualisht 15647 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 69,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e anaconda, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti